Portraits of.. , op KUNSTDAGEN 2010
Dit jaar vinden op vijf verschillende locaties in Nederland, de Kunstdagen 2010 plaats. Vier Regionale Kunstdagen en één Nationale Kunstdag. De Kunstdagen kenmerken zich door hun aantrekkelijke exposities met een groot aantal kunstwerken, een uitdagende verkiezing en interessante presentaties.

Portraits of zal aanwezig zijn op de regionale Kunstdag in Utrecht op zondag 6 juni
Als bezoeker aan de Kunstdagen heeft u op de eerste plaats gelegenheid om bij elke Regionale Kunstdag 120 kunstwerken te bewonderen van 60 beroeps- en amateur kunstenaars. Bij de Nationale Kunstdag zelfs 240 kunstwerken van 80 kunstenaars.

Door het grote aantal exposerende kunstenaars is een breed scala aan werken te zien. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Naast veel schilderijen worden ook beelden van steen, brons, keramiek en hout geexposeerd. Bij elke Kunstdag is weer andere kunst van elk genre te bezichtigen. Veel van de werken zijn ook te koop. De prijzen varieren van € 100,- tot € 5.000,-.

Ook kunt u uw waardering over de geëxposeerde werken aangeven en daarmee bepalen welke kunstenaars gelegenheid krijgen zich tijdens de Nationale Kunstdag 2010 te presenteren. Bij de Nationale Kunstdag mogen de twintig hoogst gewaardeerde kunstenaars van elke Regionale Kunstdag drie van hun werken exposeren.

De Regionale Kunstdagen:
Apeldoorn (7 maart),
Eindhoven (11 april),
Rotterdam (9 mei)
Utrecht (6 juni).
De Nationale Kunstdag is in Amsterdam (7 november).