Portraits of.. , op KUNSTDAGEN 2011
In vervolg op de zeer druk bezochte en hoog gewaardeerde Kunstdagen in 2010, vinden in 2011 op zeven verschillende locaties in Nederland, de Kunstdagen 2011 plaats. Er zijn zes Regionale Kunstdagen en als apotheose twee Nationale Kunstdagen.

De Regionale Kunstdagen vinden plaats in Den Haag, in Apeldoorn, in Tilburg, in Eindhoven, in Rotterdam en in Utrecht. De twee (aaneengesloten) Nationale Kunstdagen vinden plaats in Amsterdam. Op elke Regionale Kunstdag exposeren 60 Nederlandse beeldend kunstenaars samen 120 kunstwerken. Door het grote aantal exposerende kunstenaars is een breed scala aan werken te zien. Naast veel realistische en abstracte schilderijen worden ook beelden van verschillende materialen en soms ook keramiek en textiel, geëxposeerd.

Bij elke Kunstdag is weer andere kunst van elk genre te bezichtigen. Vrijwel alle werken zijn voor vriendelijke prijzen rechtstreeks van de kunstenaars te koop.

Elke Kunstdag biedt u naast de mooie expositie, een loterij waarmee kunstwerken voor 1 euro gewonnen kunnen worden. Ook kunt u uw waardering over de geëxposeerde werken aangeven en daarmee bepalen welke kunstenaars de geldprijzen t.w.v. 3.580 euro in de wacht slepen.

Portraits od zal te vinden zijn op de volgende Regionale Kunstdagen:
Voor de regio West in Den Haag op zondag 30 januari,
voor de regio Zuid Oost in Eindhoven op zondag 17 april,
voor de regio Zuid West in Rotterdam op zondag 15 mei en
voor de regio Midden in Utrecht op zondag 5 juni.