Portraits of... op Art-Event Antwerpen van 28 t/m 30 november
Kunstbeurs 'Art-Event' wordt in 2008 voor het zevende jaar georganiseerd. Steeds meer kunstenaars en galerijen weten dan ook de weg te vinden naar dit toonaangevende kunstevent in 'Antwerp Expo'. Op 'Art-Event' ontdek je naast kunst voortaan dan ook alles wat met levenskunst in de meest brede zin van het woord heeft te maken. Vrijdag 28 november 2008 wordt de beurs geopend door Minister President Kris Peters.

'Art-Event' is anders dan de doorsnee kunst-expo. Het feit dat de kunstenaar zelf op zijn stand aanwezig is, biedt ongetwijfeld een grote meerwaarde voor de bezoekers.

Ze krijgen daardoor de gelegenheid om persoonlijk contact te hebben met de kunstenaars. Op 'Art-Event' gaat het er dan ook vaak erg gemoedelijk aan toe waardoor een ideale biotoop ontstaat om kunstwerken te ontdekken en te kopen. Uit ervaring gebleken dat juist het persoonlijke contact tussen kunstenaar en publiek een erg gewaardeerd gegeven is bij succesvolle kunst-expo's. Op de meeste kunstbeurzen word het werk van de kunstenaars vaak tentoongesteld via galeriehouders. Op 'Art-Event' exposeren en verkopen professionele kunstenaars daarentegen hun werken zelf. Zelfs voor de meest doorgewinterde kunstliefhebber betekent dit een absolute meerwaarde.

Van vrijdag 28 november tot en met zondag 30 november 2008 zal Portraits-of.. in Antwerp Expo samen met vierhonderd vooraanstaande kunstenaars werk tentoonstellen aan een jaarlijks groeiend publiek. De bezoekers krijgen een uitgebreid scala aan kunst te zien waarin zowat alle verschillende disciplines aanwezig zullen zijn, waaronder glaskunst, sieraden, schilderijen, beeldhouwwerken en keramiek.

De bezoeker die van kunst houdt, heeft ongetwijfeld ook aandacht voor de andere aspecten van het goede leven. Daarom is 'Art-Event' in Antwerp Expo uitgebreid met een waaier aan lifestylemerken en -concepten. Op die manier kan de bezoeker er ook kennis maken met geselecteerde adressen op het vlak van binnenhuisarchitectuur, woninginrichting, tuinarchitectuur, etc. Lifestyle staat echter ook voor heerlijk eten en drinken. Ook op dat vlak is er op 'Art-Event' dan ook één en ander te beleven. Zo zullen een aantal wijnhuizen hun betere referenties komen aanbieden aan het publiek. 'Art-Event' belooft dan ook alweer een fenomenale, artistieke smeltkroes te worden waar iedere kunstliefhebber en levensgenieter ogen te kort zal komen. Een niet te missen event !

Art-Event, Antwerp Expo (Bouwcentrum) Jan van rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Vrijdag 28/11: 17.00-22.00 uur
Zaterdag 29/11: 11.00-18.00 uur
Zondag 30/11: 11.00-18.00 uur

Dus ben je dat weekend in Antwerpen, kom dan ook maar even kijken op de stand van Portraits-of.nl

route beschrijving>>