Portraits of... bij Walls 11 januari t/m 1 maart 2009
Change Will come
Is het thema van een groeps expositie bij Walls. Daar zal ook mijn "a Trail of Seafood" te zien zijn, 11 werken uit de portraits-of series over eten.

Ik nodig je dan ook uit om vanaf zondag 11 januari een kijkje te komen nemen bij Walls. Kom je re speciaal voor naar Amsterdam of lijkt het je leuk om met mij daar te kijken en in de buurt van het Leidseplein koffie te drinken, bel me dan even op om een afspraak te maken. Ik hoop van jullie te horen wat je ervan vond, of jullie te zien, Grtz peter

Bij Walls is een diversiteit aan kunststromingen onder één dak te bewonderen. Walls biedt hiermee de kunstkenners een voorselectie uit het hedendaagse kunstaanbod.
Ook de beginnende kunstverzamelaar kan bij ‘Walls’ terecht. De ruime keuze biedt hem de gelegenheid zijn eigen kunstsmaak te ontwikkelen.
In de grote, hoge ruimte van Walls hangen tientallen kunstwerken boven en naast elkaar, de muren zijn optimaal benut.
Door de grote diversiteit aan kunststijlen is er voor elk wat wils. Zo zijn er naast schilderijen, ook tekeningen, foto´s en sculpturen te bezichtigen en te koop.
Walls organiseert zo’n 6 tot 8 tentoonstellingen per jaar met telkens nieuwe kunstenaars. Na afloop van de exposities blijven de kunstwerken voor één jaar op de website te bezichtigen en te koop.

Walls
Prinsengracht 737, 1017 JX Amsterdam, 020-6169597, open: woensdag t/m zaterdag 12.00 - 17.00 uur, zondag, maandag en dinsdag op afspraak,
Expositieperiode van 14 januari t/m 1 maart 2009

Deelnemende kunstenaars
Stefan Bleekrode, Silvia Copray, Rens Dekker,Wouter van Donselaar, Roel Endendijk, Michael Harris, Judith Jansen, Peter Janssen, Sean Langedijk, Mirjam de Rijcke, Hans Rijpma, Anneke van Rijs, Daniella Rubinovitz, Janwillem Sanderse, Godelieve Smulders, Anouk van Tetering, Leonoor Vermeulen, Wokkel, Hanneke Zillinger, Artur Zoller.


Routebeschrijving:
Vanaf ring Amsterdam (A10) Neem afslag S110, rij richting centrum.
Wanneer u op de Stadhouderskade rijdt (S-100, centrum ring), gaat u rechtsaf bij het Rijksmuseum en rijdt u de Spiegelgracht in. Na de brug linksaf de Prinsengracht in.
Na 300 meter bent u bij Walls. (laden en lossen is voor de deur)

Openbaar vervoer: Vanaf Amsterdam Centraal Station, tram 1, 2 of 5 uitstappen halte Prinsengracht.